Bert Homan
Klik hier voor  berthomancoaching.eu

Welkom op mijn persoonlijke website

Direct naar: Van Piramide leiders, maar Atlas leiders!

Naast trotse vader van 2 volwassen kinderen, een dochter en een zoon, ben ik coach van politici en bestuurders, ondernemer, trainer en ben actief in het hoger beroepsonderwijs.

Ik vind mezelf maatschappelijk betrokken en stel sociale rechtvaardigheid voorop. Ook begrippen als gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid, eigen verantwoording spreken mij omdat die nodig zijn om met elkaar in vrijheid te kunnen leven.

In mijn werk creëer ik doelgericht draagvlak door een luisterend oor, samenwerking, flexibiliteit en waar nodig regie. Ik wil graag dat iedereen, zeker vooraf, zijn mening kan geven en dat die mening ook gebruikt wordt in het proces.

Mijn ervaringen zijn onder andere marketing manager bij een Japanse multinational. Ook ben ik ondernemer en toezichthouder geweest. 

In 4 verschillende gemeenten, gelegen in 3 provincies, heb ik politieke ervaring opgedaan: Begonnen als bestuurslid en voorzitter in Haarlemmermeer. Daar ook Raadslid geweest. Een mooie kans gekregen om voorzitter van de deelraad Rotterdam Centrum te zijn en daarna zowel in Teylingen als in Utrechtse Heuvelrug Wethouder.

Nu ben ik Generatiespecialist en coach ik politici en bestuurders. Zowel "on the job" , als bij het vinden van nieuwe uitdagingen na een loopbaan in de politiek. Ik begeleid studenten op de Hoge school Windesheim en geef nog diverse politieke trainingen.


Niemand is te groot voor hulp!

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn